Friday, 14 October 2011

Halal Fiesta 2011 (PWTC, 12/10/11)

Minggu lepas, lepas kami lunch dekat cafe, tetibe, kitorang ternampak satu poster yang amat menarik perhatian. Bila diaamati, rupanya, itu poster Pesta Makanan Halal 2011...di sebelah poster tu ada ada notis dari pihak dari Institusi kami menggalakkan kami untuk pergi ke sana.. Setelah berbincang punya berbincang dengan kawan-kawan saya, kami bercadang untuk pergi pada hari pertama Pesta ini berlangsung memandangkan kami kelas kami hanya sampai 12.30 tgah hari je..Serius, kitorang jalan hanya belanja tambang je...bile dah sampai kat sana orang kasi makan free banyak gile....kenyang sampai tak boleh nak makan je....tapi selera (ke nafsu? : P ) punya pasal makan juga sampai tak larat nak jalan pastu

Bergambar di laluan ke Dewan Tun Razak 2


Dari kiri
Aina Madhia, Atiqah, saya dan Zaki Zafri Zainal


Dihadapan booth Ice cream Boboi Boy.. Ice cream percuma dan sorang
dapat 4 scoop dan boleh pilih mana2 perisa kegemaran.
Diorang kata hari pertama je diorang kasi free


Setiap pelawat dikehendaki memakai tag ...
(huh....macam anjing je pakai mende ni kat tangan)
hehehe......


Bergambar sebelum balik di ruang legar PWTC
sebelum balik


Akhirnya, jumpa jugak Macaroon yg murah kat sini..
1 box RM 10 ada 10 biji



Ni lah rupa macaroon yg dibeli tu..
seriously, harga paling gila pernah jumpa RM28 utk 8 biji dan bungkusan pun
tak secantik yg ni...


Yum2


No comments:

Post a Comment

Friday, 14 October 2011

Halal Fiesta 2011 (PWTC, 12/10/11)

Minggu lepas, lepas kami lunch dekat cafe, tetibe, kitorang ternampak satu poster yang amat menarik perhatian. Bila diaamati, rupanya, itu poster Pesta Makanan Halal 2011...di sebelah poster tu ada ada notis dari pihak dari Institusi kami menggalakkan kami untuk pergi ke sana.. Setelah berbincang punya berbincang dengan kawan-kawan saya, kami bercadang untuk pergi pada hari pertama Pesta ini berlangsung memandangkan kami kelas kami hanya sampai 12.30 tgah hari je..Serius, kitorang jalan hanya belanja tambang je...bile dah sampai kat sana orang kasi makan free banyak gile....kenyang sampai tak boleh nak makan je....tapi selera (ke nafsu? : P ) punya pasal makan juga sampai tak larat nak jalan pastu

Bergambar di laluan ke Dewan Tun Razak 2


Dari kiri
Aina Madhia, Atiqah, saya dan Zaki Zafri Zainal


Dihadapan booth Ice cream Boboi Boy.. Ice cream percuma dan sorang
dapat 4 scoop dan boleh pilih mana2 perisa kegemaran.
Diorang kata hari pertama je diorang kasi free


Setiap pelawat dikehendaki memakai tag ...
(huh....macam anjing je pakai mende ni kat tangan)
hehehe......


Bergambar sebelum balik di ruang legar PWTC
sebelum balik


Akhirnya, jumpa jugak Macaroon yg murah kat sini..
1 box RM 10 ada 10 biji



Ni lah rupa macaroon yg dibeli tu..
seriously, harga paling gila pernah jumpa RM28 utk 8 biji dan bungkusan pun
tak secantik yg ni...


Yum2


No comments:

Post a Comment