Thursday, 10 November 2011

Memori Ketika Aidiladha

 Raya Aidiladha kali ini adalah termanis dalam hidupku. Melihat burung-burung beterbangan diruang angkasa, memecah hening subuh, ( Wah , pelik bebenor bahasenye)

Pagi tu saya tak sempat nak pegi sembahyang raya pasai bangun lewat. Tu lah, sape suruh bangun lewat, dah kene lambat dapat turn mandi.

Papepun, raya kali sangat meriah kerana seharian rumah kami penuh dengan aktivit dan tetamu. Best sangat rase bile semua blk dan berkumpul . Riuh rendah rumah kome jadinye. Doh adatla, kalo tok rioh, buken raye namenyekann?

Kat sini saye letakkan secebis kenangan ketika saat Aidiladha


Anak sedara tersayang , setelah abes solat sunat Aidiladha
(Dari kiri : Umair, Naufal,Wani, dan Nuruddin)

Ni lah yg paling best aritu, shekali hadap , dah abis..


Mama dan Baba  kepada Umair dan Yaya

Sisters of mine with their friend
(Dari kiri:Kak Hairi (Mami Sufi), Cik Ika (Wakil dari Kementerian,...hehe),
Kak Ngah (Ummi Naufal, Wani, Nuruddin)

My lovely niece, Wani

Bapaku bersama cucunya, Sufi


Semua balik bawak keta, menyebabkan terpaksa parking kat rumah kami
yg sewa pada orang (sebelah rumah je pon)

Parking kat rumah pon penuh

Kak Siti tersenyum riang menanti kelahiran baby sulungnya


My Niece with their father (Abng Idan) and their Pak Chu (Abng Zul)

Antara preparation yg mak kami buat untuk masak daging yg bakal diterima


Pergi melawat adik (Izu) pada sebelah malam sebab takleh balik..hahaha
raya pun takleh balik ke?????


Mak Teh (Junaida) bersama Naufal

Yaya yang penuh drama

No comments:

Post a Comment

Thursday, 10 November 2011

Memori Ketika Aidiladha

 Raya Aidiladha kali ini adalah termanis dalam hidupku. Melihat burung-burung beterbangan diruang angkasa, memecah hening subuh, ( Wah , pelik bebenor bahasenye)

Pagi tu saya tak sempat nak pegi sembahyang raya pasai bangun lewat. Tu lah, sape suruh bangun lewat, dah kene lambat dapat turn mandi.

Papepun, raya kali sangat meriah kerana seharian rumah kami penuh dengan aktivit dan tetamu. Best sangat rase bile semua blk dan berkumpul . Riuh rendah rumah kome jadinye. Doh adatla, kalo tok rioh, buken raye namenyekann?

Kat sini saye letakkan secebis kenangan ketika saat Aidiladha


Anak sedara tersayang , setelah abes solat sunat Aidiladha
(Dari kiri : Umair, Naufal,Wani, dan Nuruddin)

Ni lah yg paling best aritu, shekali hadap , dah abis..


Mama dan Baba  kepada Umair dan Yaya

Sisters of mine with their friend
(Dari kiri:Kak Hairi (Mami Sufi), Cik Ika (Wakil dari Kementerian,...hehe),
Kak Ngah (Ummi Naufal, Wani, Nuruddin)

My lovely niece, Wani

Bapaku bersama cucunya, Sufi


Semua balik bawak keta, menyebabkan terpaksa parking kat rumah kami
yg sewa pada orang (sebelah rumah je pon)

Parking kat rumah pon penuh

Kak Siti tersenyum riang menanti kelahiran baby sulungnya


My Niece with their father (Abng Idan) and their Pak Chu (Abng Zul)

Antara preparation yg mak kami buat untuk masak daging yg bakal diterima


Pergi melawat adik (Izu) pada sebelah malam sebab takleh balik..hahaha
raya pun takleh balik ke?????


Mak Teh (Junaida) bersama Naufal

Yaya yang penuh drama

No comments:

Post a Comment